Zöldhulladék konténer

Zöldhulladék konténer

Zöldhulladék konténer elszállítási díjak igen magasak Budapesten és Pest megyében. A zöldhulladék elszállítási áraink kedvezőbbek mintha konténert rendelne. Nem utolsó sorban az áraink tartalmazzák a rakodást is, amennyiben az autóval a zöldhulladék mellé lehet állni. Érdemes elgondolkozni, hogy rendel zöldhulladék konténer-t. vagy igénybe veszi zöldhulladék szállítás szolgáltatásunkat.

Zöldhulladék konténer árak

Átlagosan bruttó 5200 – 5900 ft/m3 áron szállítanak a konténeres cégek.

Miért hátrányos a zöldhulladék konténer rendelése?

Zöldhulladék konténer
Zöldhulladék konténer

Sok esetben rosszul határozzák meg a zöldhulladék mennyiségét. A konténer rendelésnél fixen ki kell fizetni a 4, 5, 6, 8, 12 m3 díját, akkor is ha kevesebbet rakunk bele, valamint ha több hulladékunk keletkezett rendelhetünk egy másik konténert, ami így már többszörösen hátrányos.

Mi nettó 3600 ft/m3 áron szállítunk, akár rakodással is. Fizetnie csak a valós m3 után kell!

Ha a zöldhulladék birtokos a zöldhulladékot másnak átadja – a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében történő átadás kivételével -, meg kell győződnie arról, hogy az átvevő az adott hulladék szállítására, közvetítésére, kereskedelmére, illetve kezelésére vonatkozó hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, vagy az adott hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges nyilvántartásba vétele megtörtént.

Engedélyeink:

  • Nem veszélyes hulladékok országos szállítása és gyűjtése   OKTF-KP/10938-8/2016
  • Nem veszélyes hulladékok országos előkezelése  PE/KTF/41580-5/2016

Zöldel zöldhulladék elszállítás garancia a minőségi munkavégzésre, nettó 3600 ft/m3 rakodással

Megosztom
error: Content is protected !!