Zöldhulladék elszállítás Budapest XIV. kerület

Zöldhulladék elszállítás Budapest XIV. kerület

Zöldhulladék elszállítás Budapest XIV. kerület

Zöldhulladék elszállítás Budapest XIV. kerület Zugló: Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr, Városliget

Zöldhulladék elszállítás Budapest XIV. kerület
Zöldhulladék elszállítás Budapest XIV. kerület

Rendbe tette kertjét és nem tudja mit kezdjen a keletkezett zöldhulladékkal?

Itt a megoldás! Zöldhulladék elszállítás szolgáltatásunkat kibővítettük Budapest összes kerületére.

Zöldhulladék elszállítás fix árakon hétvégén is, rejtett költségek nélkül. Ennyiért még konténert sem tud rendelni.

Zöldhulladék elszállítás árak tartalmazzák a rakodást is, amennyiben a szállítandó zöldhulladék mellé lehet állni teherautóval.

Zöldhulladék szállítási áraink

Ha a zöldhulladék birtokos a zöldhulladékot másnak átadja – a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében történő átadás kivételével -, meg kell győződnie arról, hogy az átvevő az adott hulladék szállítására, közvetítésére, kereskedelmére, illetve kezelésére vonatkozó hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, vagy az adott hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges nyilvántartásba vétele megtörtént. Minden hulladék szállító járművön el kell helyezni a hulladékgazdálkodási engedély másolatát, így Ön is tudja ellenőrizni, hogy nem illegális zöld hulladék elszállítóval végezteti a szolgáltatást. Az engedély melléklete tartalmazza a gépjárművek forgalmi rendszámát is. Lépjünk fel a törvénysértő vállalkozások ellen. Nem csak a vállalkozás sérti a hulladékgazdálkodási törvényt, hanem a hulladék birtokosa (Ön, mint megrendelő) is. Ha ilyen vállalkozással találkozik jelezze a környezetvédelmi hatóság felé.

Zöldel zöldhulladék elszállítás garancia a minőségi munkavégzésre, bruttó 3600 ft/m3 rakodással

Zöldhulladék elszállítás Budapest XIV. kerület
4.5 (89.17%) 24 szavazat

Megosztom