Zöldhulladék elszállítás Budapest XIII. kerület

Zöldhulladék elszállítás Budapest XIII. kerület

Zöldhulladék elszállítás Budapest XIII. kerület:

Zöldhulladék elszállítás Budapest XIII. kerület. Angyalföld, Margitsziget, Népsziget , Újlipótváros, Vizafogó

Zöldhulladék elszállítás Budapest XIII. kerület
Zöldhulladék elszállítás Budapest XIII. kerület

Zöldhulladék elszállítás fix árakon hétvégén és ünnepnapon is, felár nélkül.

Nem kell konténert rendelnie, nem kell gondoskodnia a rakodásról. Mi minden terhet leveszünk a válláról. Zöldhulladék szállítási áraink a rakodást is tartalmazzák, amennyiben a zöldhulladék mellé lehet állni teherautóval.

Az elszállított zöldhulladék-ot komposztáló telepre szállítjuk.Védjük környezetünket, ne égessünk zöldhulladék-ot!

Ha a zöldhulladék birtokos a zöldhulladékot másnak átadja – a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében történő átadás kivételével -, meg kell győződnie arról, hogy az átvevő az adott hulladék szállítására, közvetítésére, kereskedelmére, illetve kezelésére vonatkozó hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, vagy az adott hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges nyilvántartásba vétele megtörtént. Minden hulladék szállító járművön el kell helyezni a hulladékgazdálkodási engedély másolatát, így Ön is tudja ellenőrizni, hogy nem illegális zöld hulladék elszállítóval végezteti a szolgáltatást. Az engedély melléklete tartalmazza a gépjárművek forgalmi rendszámát is. Lépjünk fel a törvénysértő vállalkozások ellen. Nem csak a vállalkozás sérti a hulladékgazdálkodási törvényt, hanem a hulladék birtokosa (Ön, mint megrendelő) is. Ha ilyen vállalkozással találkozik jelezze a környezetvédelmi hatóság felé.

Állandó megrendelőnk, a szállítás mesterei a MASPED Zrt. Központi telephelyük Budapest 13. kerület Váci út. 85 alatt található.

Zöldel zöldhulladék elszállítás garancia a minőségi munkavégzésre, bruttó 3600 ft/m3 rakodással

Zöldhulladék elszállítás Budapest XIII. kerület
5 (100%) 7 szavazat

Megosztom