Zöldhulladék elszállítás Budapest IX.kerület

Zöldhulladék elszállítás Budapest IX.kerület

Zöldhulladék elszállítás Budapest IX.kerület Ferencváros

Zöldhulladék elszállítás Budapest IX.kerület rendelhető: Gubacsidűlő, József Attila-lakótelepVállaljuk kedvező áron zöldhulladék és kerti hulladék elszállítását Budapesten és Pest megyében. A szállítást 15, 19, 24 m3-es teherautóval végezzük.

zöldhulladék elszállítás Budapest IX.kerület
zöldhulladék elszállítás Budapest IX.kerület

Zöldhulladék szállítás megrendelése: 06/70 3-346-779

Igény szerint a kertben keletkező rönköket, ágakat, gallyakat és levágott növényzetet elszállítjuk, leaprítjuk. A zöldhulladék lerakása a Pusztazámori, illetve a Főkert Zrt. komposztüzemében történik.

Bármilyen egyéb kerti és komposztálható zöldhulladék elszállítását vállaljuk Budapesten és Pest megyében.

Ha a zöldhulladék birtokos a zöldhulladékot másnak átadja – a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében történő átadás kivételével -, meg kell győződnie arról, hogy az átvevő az adott hulladék szállítására, közvetítésére, kereskedelmére, illetve kezelésére vonatkozó hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, vagy az adott hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges nyilvántartásba vétele megtörtént. Minden hulladék szállító járművön el kell helyezni a hulladékgazdálkodási engedély másolatát, így Ön is tudja ellenőrizni, hogy nem illegális zöld hulladék elszállítóval végezteti a szolgáltatást. Az engedély melléklete tartalmazza a gépjárművek forgalmi rendszámát is. Lépjünk fel a törvénysértő vállalkozások ellen. Nem csak a vállalkozás sérti a hulladékgazdálkodási törvényt, hanem a hulladék birtokosa (Ön, mint megrendelő) is. Ha ilyen vállalkozással találkozik jelezze a környezetvédelmi hatóság felé.

Zöldel zöldhulladék elszállítás garancia a minőségi munkavégzésre, bruttó 3600 ft/m3 rakodással

Zöldhulladék elszállítás Budapest IX.kerület
5 (100%) 12 szavazat

Megosztom