Zöldhulladék elszállítás Budapest IV.kerület

Zöldhulladék elszállítás Budapest IV.kerület

Zöldhulladék elszállítás Budapest IV.kerület Újpest

Zöldhulladék elszállítás Budapest IV.kerület. Zöldhulladék szállítási szolgáltatásunk az alábbi település részeken elérhető fix árakon: Istvántelek, Káposztásmegyer, Megyer, Népsziget , Székesdűlő, Újpest

zöldhulladék elszállítás Budapest IV.kerület
zöldhulladék elszállítás Budapest IV.kerület

Nem akar bajlódni a rakodással? nem is kell! Zöldhulladék elszállítási áraink tartalmazzák a rakodást is, amennyiben autónkkal mellé tudunk állni.

Ilyen áron még egy konténert sem tud rendelni!

Zöldhulladék elszállítás árak Budapest 4.kerületben

Ha a zöldhulladék birtokos a zöldhulladékot másnak átadja – a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében történő átadás kivételével -, meg kell győződnie arról, hogy az átvevő az adott hulladék szállítására, közvetítésére, kereskedelmére, illetve kezelésére vonatkozó hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, vagy az adott hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges nyilvántartásba vétele megtörtént. Minden hulladék szállító járművön el kell helyezni a hulladékgazdálkodási engedély másolatát, így Ön is tudja ellenőrizni, hogy nem illegális zöld hulladék elszállítóval végezteti a szolgáltatást. Az engedély melléklete tartalmazza a gépjárművek forgalmi rendszámát is. Lépjünk fel a törvénysértő vállalkozások ellen. Nem csak a vállalkozás sérti a hulladékgazdálkodási törvényt, hanem a hulladék birtokosa (Ön, mint megrendelő) is. Ha ilyen vállalkozással találkozik jelezze a környezetvédelmi hatóság felé.

Zöldel zöldhulladék elszállítás garancia a minőségi munkavégzésre, bruttó 3600 ft/m3 rakodással

Zöldhulladék elszállítás Budapest IV.kerület
4.9 (97.14%) 21 szavazat

Megosztom