Zöldhulladék elszállítás a környezetünk védelméért! Miért minket válasszon!

Zöldhulladék elszállítás a környezetünk védelméért! Miért minket válasszon!

Zöldhulladék elszállítás lehetőségei a környezetünk védelméért

A kerti hulladék égetése Budapest területén TILOS! „Hála Istenek!” Ezáltal óvjuk környezetünket! Ha rajtam múlna országosan megtiltanám a kerti hulladék égetését. Vigyázzunk a környezetünkre, hogy gyerekeink is élvezhessék évezredeken át. Nőjünk fel a szelektív hulladék gyűjtéshez, a hulladékok újrahasznosításához. Válasszon a zöldhulladék elszállítás lehetőségei közül.

Hogyan szabadulhatunk meg a kertünkben keletkezett zöldhulladéktól?

  1. Komposztálás házilag
  2. FKF zöldhulladék zsák
  3. Zöldhulladék konténer
  4. Zöldhulladék elszállítás
  5. Zöldhulladék saját kezűleg történő beszállítása

Komposztálás házilag

komposzt
komposzt

A komposztálás házilag nem olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolnánk. Első lépésként szerezzünk be egy erre a célra készített komposztáló edényt vagy házilag is készíthetünk. Ezután kezdhetjük meg a komposztálónk feltöltését a keletkező hulladékokkal. Vannak fontos szabályok amiket be kell tartanunk. Az alábbi linken olvashatunk a komposztálás lépéseiről bővebben. Komposztálás házilag

FKF zöldhulladék zsák

FKF zöldhulladék zsák
FKF zöldhulladék zsák

Kis mennyiségű zöldhulladék elszállítására tökéletes megoldást nyújt számunkra. A frissen vágott fű, apró kerti növények, darabolt zöldhulladék helyezhető el benne kényelmesen. Az fkf zöldhulladék zsák ára 320 ft körül mozog, ami 100 liter űrtartalmú. Könnyű kiszámolni, hogy 1 m3 zöldhulladék elszállítása 3200 ft-ba kerül, ha mindent saját magunk csinálunk. Ez már mind nem igaz, ha a kertészt kérjük meg a keletkezett zöldhulladék felaprítására, zsákba helyezésére. Tavaszi és őszi metszéskor, kertrendezéskor, elhanyagolt kertek tisztításakor nagy mennyiségű zöldhulladék keletkezik, ilyenkor jön a nagy fejtörés. Mi is legyen?

Összegezve maximum 2 m3 mennyiségű apró zöldhulladék elszállításáig éri meg a zöldhulladék zsák használata. Ennek a szállítási módnak a hátrányai, hogy hetekig is az utcán bűzölöghet a zsákokban a zöldhulladékunk. Számos esetben panaszkodnak az ügyfelek a szállításra. Tuja, örökzöld, dió zöldhulladék nem kerülhet a zsákba. Nem túl erős zsákról beszélünk, így nagyon nehéz zöldhulladék nem kerülhet bele, valamint ágak, szúrós növények könnyen kiszúrják, kiszakítják.

Zöldhulladék konténer 

Zöldhulladék konténer elszállítási díjak igen magasak Budapesten és Pest megyében. Átlagosan bruttó 5200 – 5900 ft/m3 áron szállítanak a konténeres cégek, de ettől vannak még drágábbak is.

Miért hátrányos a zöldhulladék konténer rendelése?

zöldhulladék konténer
zöldhulladék konténer

Sok esetben az ügyfelek rosszul határozzák meg a szállítandó zöldhulladék mennyiségét. A konténer rendelésnél fixen ki kell fizetni a megrendelt 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12 m3-es konténer díját, akkor is ha kevesebbet rakunk bele, valamint ha több hulladékunk keletkezett rendelhetünk egy másik konténert, ami így már többszörösen megdrágítja a zöldhulladék elszállítását. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy nekünk kell a konténert megpakolnunk vagy fizetünk valakinek érte. Mivel nem vagyunk gyakorlott rakodók, feltételezhetően nem tudunk akkora mennyiséget bele tenni a konténerbe, mint aki ezzel foglalkozik nap mint nap. Sok esetben szűk utcákból, keskeny kocsi beállókból kell elszállítani a zöldhulladékot, ami egy nagy méretű konténeres autóval nem megoldható. Ezért nem maradt más lehetőségünk, mint hívjuk a zöldhulladék elszállítókat.

Zöldhulladék elszállítás

Zöldel kisteherautós zöldhulladék elszállítás lehetőségei
Zöldel kisteherautós zöldhulladék elszállítás lehetőségei

Az előző lehetőségek ismerete után ez lehet a legoptimálisabb választás a zöldhulladék szállításra.

Zöldhulladék elszállítás lehetőségei hétvégén is! Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár! Zöldhulladék elszállítás árak tartalmazzák a rakodást is, ha gépjárművel mellé vagy közzel tudunk állni a zöldhulladékhoz.

Zöldhulladékként az alábbiakat szállítjuk: kerti zöldhulladék, ág, gally, lomb, nyesedék, fűkaszálék, fűhulladék, fatörzs, stb. Mi az örökzöld, tuja, dió zöldhulladékot is elszállítjuk! A zöldhulladék elszállítás 15, 19 m3-es és 24 m3-es teherautóval történik valamint egy 8 m3-es utánfutóval is tudjuk növelni szállítási kapacításunkat. Az elszállított kerti zöldhulladékot újrahasznosításra, zöldhulladék lerakó telepre szállítjuk.

Mi bruttó 3600 ft/m3 áron szállítunk, akár rakodással is. Fizetnie csak a valós tömörített m3 után kell! Minimum 3 m3 díja fizetendő!

Keressen bizalommal 06/70 3 346 779

Zöldel zöldhulladék elszállítás garancia a minőségi munkavégzésre, bruttó 3600 ft/m3 rakodással

Megosztom
error: Content is protected !!