Tuskómaró

Tuskómaró

Tuskómaró gépek fajtáji

  • egytengelyes tuskómaró
  • hidraulikus hajtású tuskómaró
hidraulikus tuskómaró
hidraulikus tuskómaró
  • tuskómaró három pont felfüggesztésre
tuskómaró három pont felfüggesztésre
tuskómaró három pont felfüggesztésre
  • önjáró tuskómaró
önjáró tuskómaró
önjáró tuskómaró

Egytengelyes tuskómaró, önjáró tuskómaró

Kézi mozgatású és irányítású, egytengelyes, benzinmotoros vagy diesel motoros tuskómaró gép. A marógép a törzscsonkokhoz, a fakivágások után visszamaradó csonkok szintbe hozásához alkalmazható professzionális berendezés a tönkmarógép. Praktikus, könnyen kezelhető, gazdaságos megoldás. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen a kívánt munkaterületre szállítható, erőgépekkel nehezen megközelíthető helyeken (pl.: fás, bokros terület) is alkalmazható. A marógép tökéletesen bevált mindenféle körülmények között, utak mentén, parkokban, erdős területen is egyaránt. Saját nagy teljesítményű motorja és nagy átmérőjű vágótárcsája révén kis és közepes méretű tuskók eltávolításához ajánlott. A törzscsonkok lemarása mélyen a föld felszín alatt is kivitelezhető, ezért a marókés jobbra-balra történő elmozdításával a marási művelet pontosan elvégezhető. A marótárcsa indítása, megállítása a kuplungszerkezet kézi működtetésével lehetséges.

Hidraulikus hajtású tuskómaró

Kotró – és homlokrakodó gépekhez (1.5 – 2.5 t) csatlakoztatható, hidraulikus meghajtású tuskómaró berendezés. A gép meghajtása az alapgép hidraulikaköréről lehetséges.
Az FSI tuskómaró család legkisebb tagja, kisebb fák, bokrok, cserjék csonkjának marására alkalmas. Praktikus kialakításának köszönhetően karbantartása és szervizelése egyszerű. A hidraulika – szerkezeti egységek elhelyezése biztosítja, hogy a berendezés a lehető legnagyobb mértékben kihasználja az alapgép hidraulika teljesítményét.

Tuskó eltávolítása vegyszerrel

Virágtartó készítése tuskóból

Megosztom
Comments are closed.
error: Content is protected !!