Tuskómarás

Tuskómarás

Tuskómarás gépei

  • egytengelyes tuskómaró
  • hidraulikus tuskómaró
  • három pont felfüggesztésű tuskómaró
  • önjáró tuskómaró

A tuskómarás történhet kézi mozgatású és irányítású, egytengelyes, benzinmotoros vagy diesel motoros tuskómaró géppel. A tuskómarógép a törzscsonkokhoz, a fakivágások után visszamaradó csonkok szintbe hozásához alkalmazható professzionális berendezés. Praktikus, könnyen kezelhető, gazdaságos megoldás a tuskómarás során. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen a kívánt munkaterületre szállítható, erőgépekkel nehezen megközelíthető helyeken (pl.: fás, bokros terület) is alkalmazható. Tuskómarás során a marógép tökéletesen bevált mindenféle körülmények között, utak mentén, parkokban, erdős területen is egyaránt. Saját nagy teljesítményű motorja és nagy átmérőjű vágótárcsája révén kis és közepes méretű tuskók eltávolításához ajánlott. A tuskómarás a törzscsonkok lemarása mélyen a föld felszín alatt, a marókés jobbra-balra történő elmozdításával a marási művelet pontosan elvégezhető. A marótárcsa indítása, megállítása a kuplungszerkezet kézi működtetésével lehetséges.

Miért előnyös a tuskómarás?

Sokkal költséghatékonnyabb a kézi tuskó eltávolítástól valamint a munkagéppel történő eltávolítástól is. A tuskómarás alkalmával keletkező fadarálékot elterítheti kertjében, komposztálhatja, nem kell bajlódnia a nagy méretű tuskó elszállítatásával és a helyén tátongó gödör feltöltésével valamint esetlegesen szép kertjének helyre állításával.

Tuskómarás előtt mérlegeljen mível jár jobban. Tuskó eltávolítás több lehetősége közül választhat az alábbi linkekre kattintva.

Tuskó eltávolítása vegyszerrel

Virágtartó készítése tuskóból

Zöldel zöldhulladék elszállítás garancia a minőségi munkavégzésre, nettó 3600 ft/m3 rakodással

Megosztom
error: Content is protected !!