Hogyan verik át az ügyfeleket

Hogyan verik át az ügyfeleket

Zöldhulladék elszállítás hasznos tanácsok

Sajnos egyes zöldhulladék szállító vállalkozások átverik az ügyfeleket. Még pedig hogyan?

  1. Úgy hirdetik magukat, hogy olcsók 3500 ft/m3 az elszállítás díja és rakodási díjat nem számolnak fel, mert zöldhulladék elszállítás akció van náluk. Persze ez nem igaz ilyen formában.
  2. A keletkezett zöldhulladékot nem darabolják megfelelően, nem tömörítik tisztességesen. Így pedig sokkal többet fizetnek az ügyfelek a szállításért, mert több m3-t számolnak, mint valójában lenne. 3-4 m3 zöldhulladék szállítása esetén ezt nem tudják eljátszani, de nem mindegy nagyobb mennyiségű zöldhulladéknál a darabolás, a tömörítés és a rakodás milyensége. 2-3 m3 árát könnyedén elcsalják egy teli autónál.

Miért is írom ezt le?

Azért, mert mi nem így csináljuk. Tisztességesen daraboljuk a szükséges méretre a zöldhulladékot, folyamatosan tömörítjük és rendezetten pakoljuk, hogy minél több férjen az autónkban.

Itt most nem üres szavak vannak, hanem képekben tudom megmutatni állításomat. Megfigyelhetik az autójuk kialakítását és egyből kiderül, miért is nem tudnak 19 m3-t bepakolni hiába akkora a raktérfogata. Az egyik oldalán szinte csak ponyva van, az is csak bizonyos magasságig, utána meg szinte semmi. A másik oldal is csak félig rácsos utána semmi. Itt a megfelelő tömörítés lehetetlen, mivel a hulladék kihullik vagy éppen kiszakítaná a ponyvát. Összességében levonható következtetés, hogy csak lazán tudják az autót megpakolni. Jöjjenek a képek amik magukért beszélnek. Mindenki döntse el, hogy igazat mondok vagy csak lehúzni szeretném őket.

Most jöjjön a mi zöldhulladék elszállítást végző autónk

Az autónk úgy lett kialakítva, hogy körben fa burkolatot kapott a jobb pakolhatóság és tömörítés érdekében. A képsoron látható, hogy mi hogy pakoljuk meg az autónkat, hogy rendezzük sorba és hogyan tömörítjük a zöldhulladékot. A képsor végén látható az a mennyiség amit egy fuvarra hoztunk el(éppen csak hogy ráfért a képre).

 

Mi hogyan rakodunk!
Mi hogyan rakodunk!
Mi hogyan rakodunk! 2
Mi hogyan rakodunk! 2
Mi hogyan rakodunk! 3
Mi hogyan rakodunk! 3
Mi hogyan rakodunk! 4
Mi hogyan rakodunk! 4

Mindenkit arra kérek, hogy figyelje a rakodás minőségét és nyugodtan adjon hangot a nem tetszésének, ha nem úgy ítéli meg ami megfelelő lenne. Ha már fizet egy szolgáltatásért igen is kapjon érte minőségi munkavégzést. Ez közös érdekünk, Önnek hogy ne verjék át, nekünk meg az, hogy eltávolítsuk az ilyen vállalkozásokat a piacról és ne rontsák más zöldhulladék szállítók megítélését.

Több száz elégedett ügyfél után várjuk megtisztelő megrendelését, hogy Ön legyen a következő. Hűséges ügyfeleink kedvezményben részesülnek a szállítások során.

Megosztom
Comments are closed.
error: Content is protected !!