Fakivágás kertben? Bízza profikra!

Fakivágás kertben? Bízza profikra!

Fakivágás több, mint 18 év tűzoltói háttérrel

Használt ingatlant vásárolt és a kert nem éppen úgy néz ki, ahogyan az elképzeléseinek megfelel? Felszámolná a gyomokat és a beteg fáktól is megszabadulna? A tavasz remek választás ahhoz, hogy elvégezze a kertépítés teendőit, és igényes, stílusos környezetet teremtsen az otthont övező környezetben.

Gyakran előfordul, hogy a sziklakert kialakításának, vagy a füvesítésnek éppen a régi, elkorhadt fák állnak útjában. Mi a teendő ilyenkor? Bajlódjunk házilag a fakivágás teendőivel? A legtöbb háztartásban nem állnak rendelkezésre azok az eszközök, melyekkel biztonságosan, gond nélkül megoldható lenne a fakivágás. Ezen túl tény az is, hogy sokszor nem egyszerű megközelíteni sem a fát, vagy annak magassága indokolja a profi segítséget. A tapasztalatok azt mutatják, hogy szakembert választva problémamentesen szabadulhatunk meg a szükségtelenné váló fáktól, és a keletkezett zöldhulladékot is elszállíttathatjuk egyúttal.

Ha megtörtént a fakivágás, akkor érdemes utána akár csemeték ültetésén is elgondolkodni, hiszen ha a kert megfelelő pontjára történik ez, úgy természetes árnyékot kaphatunk. Az elmúlt nyarak számtalanszor bebizonyították, hogy tikkasztó hőségben nincsen hiány hazánk éghajlatán sem. A kerti pavilonok és napernyők mellett a fák lombjai is hűsítő területet biztosítanak a kertben.

Megosztom
Comments are closed.
error: Content is protected !!